Janne Kokoomuksen ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

Päivämäärä: 27.11.2022, Kirjoittaja Janne Aso

Raision kaupunginvaltuuston Kokoomuksen ja RKP:n yhteinen valtuustoryhmä järjestäytyi vuodeksi 2023 ja uudeksi ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Janne Aso. Tanja Parkko jatkaa varapuheenjohtajana ja uutena ryhmäsihteerinä aloittaa Teija Hurmerinta.

Lue lisää..

Janne Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton puheenjohtajaksi

Päivämäärä: 16.3.2022, Kirjoittaja Janne Aso

Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton hallitus valitsi kokouksessaan Jannen puheenjohtajakseen vuodeksi 2022.

Lue lisää..

Janne pelastustoimen lautakuntaan

Päivämäärä: 2.3.2022, Kirjoittaja Janne Aso

Janne valittiin Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen aluevaltuuston kokouksessa pelastustoimen palveluiden valmistelulautakunnan varsinaiseksi jäseneksi.

Lue lisää..

Janne aluevaltuuston varavaltuutetuksi

Päivämäärä: 23.1.2022, Kirjoittaja Janne Aso

Sunnuntaina 23.1.2022 järjestetyissä ensimmäisissä Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen aluevaaleissa sain 608 ääntä, joista olen nöyrän kiitollinen äänestäjilleni. Paikka ensimmäiseen aluevaltuustoon ei auennut, mutta äänimäärä oikeuttaa aluevaltuuston varavaltuutetuksi. Lämpimät kiitokset äänestäjilleni.

Lue lisää..

Janne Varsinais-Suomen Kokoomuksen piirihallitukseen

Päivämäärä: 11.12.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Etäyhteyksillä kokoontunut Kokoomuksen Varsinais-Suomen piirin syyskokous valitsi Janne Ason uudeksi piirihallituksen jäseneksi 1.1.2022 alkavalle toimikaudelle.

Lue lisää..

Janne aluevaaleihin ehdolle

Päivämäärä: 21.10.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Kohti aluevaaleja edetään. Sain kunnian olla ehdolla Varsinais-Suomen ensimmäisissä aluevaaleissa. Itselläni on pitkäaikainen kokemus päätöksenteosta sosiaali- ja terveydenhuollon parissa ja samoin pelastusalan kentältä eri tehtävistä. Työskentelen eri puolilla maakuntaa, joten ymmärrän eri alueiden palvelutarpeet ja osaan ottaa huomioon etäisyyden merkityksen avun saamisessa. Kykenen ajattelemaan ihmisen ensin. Uudesta järjestelmästä voidaan olla montaa mieltä, mutta nyt jos […]

Lue lisää..

Kaupunginvaltuusto valitsi Jannen luottamustehtäviin

Päivämäärä: 9.8.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Raision kesäkuussa valittu kaupunginvaltuusto kokoontui ma 9.8.2021 ensimmäiseen kokoukseensa, jossa valittiin uusia luottamushenkilöitä eri tehtäviin. Janne valittiin infralautakunnan puheenjohtajaksi, kaupunginhallituksen kaupunkikehitysjaoston varajäseneksi ja kaupunginvaltuuston vaalilautakunnan puheenjohtajaksi, sekä käräjäoikeuden lautamieheksi. Ole Janneen yhteydessä, niin tehdään kaikille hyvä Raisio!

Lue lisää..

Janne Aso Raision kaupunginvaltuustoon

Päivämäärä: 13.6.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Päättyneissä kuntavaaleissa sain 121 ääntä ja tulin näin valituksi uutena ehdokkaana Raision kaupunginvaltuustoon. Kiitän minua äänestäneitä henkilöitä tuesta Raision uudistamiseksi. Uuden valtuuston toimikausi alkaa 1.8.2021. Ole minuun yhteydessä, niin tehdään kaikille hyvä Raisio!

Lue lisää..

Janne Kiinteistö Oy Kerttulan Jäähallin hallitukseen

Päivämäärä: 8.3.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Raision kaupunginhallitus valitsi Janne Ason Kiinteistö Oy Kerttulan Jäähallin hallituksen uudeksi varajäseneksi.

Lue lisää..

Janne Kokoomuksen kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi Raisiossa

Päivämäärä: 17.1.2021, Kirjoittaja Janne Aso

Kokoomuksen Raision kunnallisjärjestö valitsi 17. tammikuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan hallituksen varapuheenjohtajaksi Janne Ason. Kokoomuksen Raision kunnallisjärjestö toimii yhdyssiteenä Raisiossa toimiville paikallisyhdistyksille, joita ovat Raision Kokoomus, Keski-Raision Kokoomus, Raision seudun Kokoomusnaiset ja Raision seudun Kokoomusnuoret.

Lue lisää..